Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
ЗА КОНТАКТИ: https://www.facebook.com/MirianaBread/?fref=ts
Автор: miriana86 Категория: Рецепти
Прочетен: 102746 Постинги: 36 Коментари: 21
Постинги в блога от Ноември, 2014 г.
29.11.2014 10:16 - Питка с масло
500гр. прясно мляко, около 1 кг брашно, пакетче масло, половин кубче мая, ч.л. сол, 1 с.л. захар. Тестото се разделя на 9 основни топки  и 3 по-малки за листенцата
След втасването се намазва с масло, в което е прибавено няколко мл ...
Категория: Рецепти
Прочетен: 5626 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 11.02.2015 15:20
Тестото за питка е по желание. Може да е солено, сладко, постно. В случая е: 500гр. прясно мляко, около 1 кг брашно, 2 с.л. масло, половин кубче мая, ч.л. сол, 1 с.л. захар. Тестото се разделя на 4 основни топки за 4 плетеници...
Категория: Рецепти
Прочетен: 7797 Коментари: 0 Гласове: 1
  Тесто за декорация: 160брашно,100 вода, 60гр нишесте., 2ч. л. сол. Трябва да се направи трърдо тесто, ако се наложи, добавете още брашно. Тя се слага, след като питката е втасала и намазана с жълтък. Декорацията след изпичане с...
Категория: Рецепти
Прочетен: 2766 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.11.2014 14:34
Тестото за питка е по желание. Може да е солено, сладко, постно. В случая е: 500гр. прясно мляко, около 1 кг брашно, 2 с.л. масло, половин кубче мая, ч.л. сол, 1 с.л. захар. Тестото се разделя на 2 основни топки за двете плетениц...
Категория: Рецепти
Прочетен: 3303 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 27.11.2014 14:35
09.11.2014 15:28 - Питка
Тесто за декорация: 160брашно,100 вода, 60гр нишесте., 2ч. л. сол Трябва да се направи трърдо тесто. Тя се слага, след като питката е втасала и намазана с жълтък. Декорацията след изпичане става трърда и хрупкава, може и да не се ...
Категория: Рецепти
Прочетен: 1874 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 09.11.2014 16:14
Тесто за декорация: 170брашно,100 вода, 70гр нишесте. Трябва да се направи трърдо тесто. Тя се слага, след като питката е втасала и намазана с жълтък. Декорацията след изпичане става трърда и хрупкава, може и да не се консумира, тя...
Категория: Рецепти
Прочетен: 17525 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 07.11.2014 16:44
Тесто за декорация: брашно, вода и сол. Трябва да се направи трърдо тесто. Тя се слага, след като питката е втасала и намазана с жълтък. Декорацията след изпичане става трърда и хрупкава, може и да не се консумира, тя е за красота. По...
Категория: Рецепти
Прочетен: 1870 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 01.11.2014 17:08
Търсене

За този блог
Автор: miriana86
Категория: Рецепти
Прочетен: 102746
Постинги: 36
Коментари: 21
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Ноември, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930